Boka personalbostad i Gällivare

Region Norrbotten har ett begränsat antal bostäder som används som tillfällig personalbostad för studenter och anställda inom regionen. Ut-budet är begränsat och av regionen fastställd prioriteringsordning gäller.

För korttidsboende upp till en vecka bokas i första hand hotell, vilket bokas själv av hyresgästen.

Inhyrd personal har möjlighet att ansöka om personalbostad under den tid de har avropat uppdrag. För att ansökan ska kunna behandlas behö-ver dokument som styrker uppdraget bifogas.

Sjuan

Sjuan är ett boende beläget på plan 7 på Gällivare sjukhus. Rummen är möblerade med enkelsäng, tv, skrivbord och fåtölj. Det finns dusch och toalett i varje rum. Gemensamt kök/allrum samt bastu/relax.

Enklare frukostpåsar för boende på Sjuan kan köpas måndag-fredag. Påsen hämtas i sjukhuset café på entréplan tidigast klockan 8.00 alternativt enligt annan överenskommelse med caféägaren.

Vi kan inte erbjuda frukostpåsar mellan 15 juli och 15 augusti för att caféet är stängt. 

Boka bostad

Bokningsförfrågan sker endast via nedanstående formulär.

Studenter, AT och BT-läkare kan skicka in förfrågan sex månader innan ankomst. Regionanställd vård- och tandvårdspersonal max en månad innan, och övrig regionanställd personal max två veckor innan ankomst. Detta på grund av hård belastning bostäderna och prioriteringsordningen som vi behöver följa. 

Funktionella kakor är avstängda

Funktionen är avstängd eftersom du har valt att inte tillåta funktionella kakor. För att aktivera funktionen behöver du tillåta funktionella kakor.

Hantera kakor